Covocatòries per particiar-hi!

Des de la CUP del Districte fem una crida aparticipar dels següents actes:

Dijous 14N Contra els abusos policials, tothom al carrer!. A 2/4 de 8, sortida des del carrer Aurora.  Exigim:
El cessament immediat del Director de la policia i, si s’escau, la reprovació del propi Conseller d’Interior.
Justícia per a Juan Andrés, Ester i totes les víctimes d’abusos policials.
Depuració de la comissaria de Nou de la Rambla.
Aquesta jornada de debat està formada per dues conferències: la primera “Ruptures constituents i municipalisme” tractarà sobre els diversos moments de ruptura i processos constituents que s’han viscut a Catalunya, els canvis en les formes d’organització i formes de presa de decisions, i quin paper s’ha jugat des del municipalisme en aquests, i en la segona “Crisi del règim de 1978: Cap a un procés democratitzador?” es parlarà sobre els processos democratitzadors i com utilitzar l’actual crisi del règim per obrir un procés que avanci en l’enfortiment de la democràcia.
Dissabte 16N darrera Jornada de propostes de la Rambla. Fem Rambla, amb pica-pica posterior i amb vetlladora per la canalla.
Dissabte 30N Trobada d’Unitat Popular. A l’Institut La Llauna. On hi haurà assemblees obertes temàtiques (territori, solidaritat internacionalista, cultura, drets socials, joventut, llengua, antipatriarcal i drets col·lectius), amb dinar popular i debats estratègics sobre com bastir un nou model de societat en el nou estat que vindrà.

Els comentaris estan tancats.