Qui som?

Les persones que formem el nucli de Sant Martí de la CUP de Barcelona, provenim de diversos moviments socials. Ens considerem independentistes i anticapitalistes.

En aquest moment ens trobem de ple en tres crisis coetànies (econòmica, institucional i ecològica), fet que necessita que es lluiti políticament per resoldre les problemàtiques derivades d’aquestes crisis.

La millor forma de fer-ho és lluitar per una Barcelona que té un model caduc, una agressivitat contra la ciutadania, una participació que fa riure i abandona a la seva gent al mercat de l’habitatge.

Som gent que ens revoltem per:

-Els darrers anys protagonitzats per l’especulació urbanística dels nostres barris, sempre amb l’eix dels grans projectes. Vila Olímpica, Fòrum Universal de les Cultures, 22@ i Estació de la Sagrera.

-L’eliminació de fàbriques amb activitats econòmiques dins seu en format de petits tallers mecànics i artístics.

-Per la desaparició de patrimoni històric, fins i tot catalogat com a tal., desaprofitant la creació de barris respectuosos amb el seu passat industrial.

-Per l’aparició massiva d’hotels i oficines amb precària o escassa ocupació.

-Pel fet que tot i ser un Districte amb gran existència de sòl per urbanitzar encara hi ha mancances de places escolars (tant d’Escoles Bressol, com d’Escoles d’Infantil i de Primària i d’Instituts), equipaments per a joves i gent gran.

– I pel fet que tots aquest processos urbanístics no han comptat gairebé mai amb la gent dels barris.

És clar que entre moltes altres demandes!

Vine amb nosaltres i participa de la Unitat Popular. I si no vens deixa’ns ser l’eina de les teves demandes de democràcia, participació, ecologia i justícia.

Deixa un comentari